Over ons

Waar we ooit mee begonnen als hobby hebben we in 2007 ons werk van gemaakt. Eerst vanuit de garage achter ons huis, daarna in een pand op het nieuwe industrieterrein Hondsgemet in Geldermalsen. In dit pand hadden we genoeg ruimte voor een showroom met nieuwe scooters en genoeg ruimte voor een moderne werkplaats. Langzaamaan groeiden we toch uit ons jasje en zijn in 2018 verhuisd naar een straat verderop, De Aaldor 16a.

We gaan regelmatig naar Italië om oude Vespa’s en onderdelen in te kopen en om onze contacten met leveranciers en restaurateurs te onderhouden. Omdat wij dit werk zo leuk vinden kunnen onze klanten erop vertrouwen dat zij de kwaliteit krijgen die ze verlangen.
Om restauraties van Vespa’s, of delen ervan, zo vakkundig mogelijk uit te kunnen voeren hebben wij de beschikking over de juiste gereedschappen zoals een straalcabine, diverse las- en snijapparatuur waaronder een watergekoeld puntlasapparaat, een plasmasnijder en een draaibank. Het strakmaken en spuiten laten wij aan een specialist over die de juiste kennis van Vespa’s heeft om alle details te behouden.

Steeds meer Vespa liefhebbers weten ons te vinden. Om iedereen te helpen bij de aanschaf van de juiste onderdelen hebben we zelf een webshop ingericht. Na een aantal dagen foto’s maken en gegevens invoeren hebben we deze webshop in mei 2013 online gezet. In 2020 is de webshop vernieuwd en prettiger in gebruik geworden.

Niet alleen liefhebbers van Vespa klassiekers, maar ook van moderne scooters weten ons inmiddels te vinden. Steeds vaker zien we scooters rijden die door ons geleverd zijn en dat geeft ons een goed gevoel en herinnert ons eraan waarom wij in 2007 gestart zijn.

Meer weten? Of vragen? De koffie staat klaar dus kom gerust eens langs!

Anton & Inge

Wat andere klanten over ons hebben gezegd

Vandaag de spanningsregelaar in goede orde ontvangen en gemonteerd. Het werkt perfect, erg blij met uw telefonisch advies deze aan te schaffen voor de helft van de prijs van degene die ik dacht nodig te hebben. Super service.

Een goed advies en een snelle levering van de onderdelen. Tot de volgende keer.

Goede service en snelle reparatie van mijn Vespa V50. Bedankt Anton!

Nogmaals bedankt voor de reparatie van mijn Vespa PX150. Het was leuk om te ervaren met hoeveel zorg, liefde en vakmanschap door jou een nieuwe zuiger werd gemonteerd. Daarnaast was ik verrast door de goed geoutilleerde werkplaats. Een enkele reis naar jouw bedrijf was 160 km., maar het was de moeite waard!

Zeer tevreden over de service, al vaak bij Anton geweest om iets te laten veranderen aan 1 van mijn Vespa’s.